top of page
EEP_1939.jpg

Onze
Arrangementen

Discover arrangement

Gebruik van de privé sauna unit.

Inclusief bubbelbad,lounge,sweetspa,sauna,verzorgingsproducten,badjassen,handdoeken en slippers

Bushcraft

Bushcraft

Voor het bushcraften heb je niets nodig buiten enkele vaardigheden om een aangename tijd door te brengen in de natuur.

 

We gaan opzoek naar een connectie met de natuur. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van vaardigheden zoals vuurmaken en opzoek gaan naar wilde eetbare planten en opzoek gaan naar dierensporen.

 

De belevenis is voor iedereen toegankelijk die enthousiast is om de natuur en zijn teamgenoten op een andere manier te ervaren en bovenal zin heeft om zich goed te amuseren.

Packraft
MyEscape packraft background.png

Packraft

Er bestaan duizend en één manieren om de mooiste streken van ons land te ontdekken, maar packrafting is ongetwijfeld een van de origineelste.

 

Het concept is afkomstig uit Alaska en is in wezen simpel: een deel van de tocht leg je af met een opblaasbare ‘’kajak’’, een ander deel te voet. Zo dring je door tot de mooiste plaatsen in de natuur.

Packraft,hiking & bushcraft

Gedurende 1 dag combineren we deze 3 activiteiten op onze vaste locaties zoals de Kasteelhoeve in Wange , Kokima in Heusden- Zolder ,op de Demer , Schulensmeer , De Dommel of we werken iets op maat uit in de buurt van de klant.

Packraf, hikig Bushcraft
TeambuildingMensendier
MyEscape teambuilding mens en dier.jpg
MyEscape teambuilding mens en dier-3.jpg
MyEscape teambuilding mens en dier_2.jpg
Bruin dier paard

Teambuilding mens & dier

Dankzij onze teambuilder en wereldkampioen sledehonden Stefan Goris kan je als bedrijf bij ons terecht voor een workshop van 1 of 2 dagen waarbij de sledehonden van je laten zien hoe een roedel optimaal functioneert. De workshops zijn alles behalve saaie seminaries die je overspoelen met theorie over leiderschap. Integendeel: door je als mens of groep te weerspiegelen op het gedrag van honden leer je pas echt de kernwaarden van leiderschap !

 

In samenwerking met onze partner De Kasteelhoeve in Wange creëren we ook workshops over de weerspiegeling van mens op dier, maar dan met paarden.

 

Philip Van Kelst is ervaren coach/trainer, ondernemer en auteur, neemt je mee in het bevlogen verhaal van paardenkracht en leiderschap: wat hebben we te transformeren als leidinggevende in deze bijzondere tijden en hoe kunnen paarden ons daarin helpen? Je leert over duurzaam leiderschap, ontdekt jouw eigen leiderschapsstijl en je kan een korte ervaring opdoen in de interactie met de paarden.

Arrangementen bij onze partners

  • Bij onze partners Kokima en de Kasteelhoeve is het mogelijk om in combinatie met onze arrangementen ook deel te nemen aan hun activiteiten.

  • Bij Kokima is dat bijvoorbeeld de beat out , virtual reality , Highland games , lasershooting , percussie , parfumcratie enz ….

  • In de Kasteelhoeve kunnen onze gasten blijven overnachten en onze activiteiten combineren met bijvoorbeeld  workshops met paarden , ademwandeling ,zweethut ceremonie , vuurlopen , adem en ijs ,boomklimmen , songwriting , ademworkshop , bijenworkshop enz….

Arrangement partners
bottom of page